Bedrijfsvideo

Een goede bedrijfsvideo zal de aandacht trekken van potentiële klanten én deze aandacht langer vasthouden op de website. Daarnaast heeft een bedrijfsvideo vaak een uitlegfunctie. Een combinatie van krachtige beelden, een duidelijke voice-over en ondersteunende audio zorgt ervoor dat bedrijfsvideo’s mogelijke klanten maximaal prikkelen. Een goede bedrijfsvideo draagt mee aan de verkoop van jouw product. Een bedrijfsvideo is daarom essentieel. Een goede middenweg is om een lange en een korte versie te maken. Op die manier kun je afstemmen op het kanaal waar de klant zich oriënteert. Op de bedrijfswebsite bijvoorbeeld plaatst je dan de langere video, terwijl je op social media de korte variant upload.

UwVerandaSpecialist koos voor een langere video ten behoeve van de website, waarbij de sfeer, mogelijkheden en voordelen van een veranda duidelijk op de voorgrond liggen naast het vakmanschap en de kwaliteiten van UwVerandaSpecialist. Bekijk deze video op ons Vimeo-kanaal. Bovenstaande korte bedrijfsvideo is gemaakt voor Studio Print Druk Rijser. Tijdens de bedrijvenavond Purmer 400 presenteren sponsoren zich door middel van een korte video welke aan een vast en gegeven format moet voldoen. Voor Studio Print Druk Rijser te Purmerend hebben wij aan de hand van dit format deze korte bedrijfsvideo gemaakt. PK Trappen wilde graag een moderne promotievideo voor de website met snelheid, snelle overgangen in plaats van hard-cuts, duidelijke beelden en een catchy beat. Bekijk de PK Trappen promotievideo hieronder.

Een Effectieve bedrijfsfilm is een ideaal uithangbord om kijkers op een aansprekende manier het verhaal van de organisatie te tonen en weet het karakter van een merk zichtbaar te maken, waarbij de eigen stijl duidelijk herkenbaar moet zijn. Dit is belangrijk voor je klanten.

Een bedrijfsfilm is maatwerk. Elke keer opnieuw.

Wij werken met een stappenplan:

 • Een oriënterend gesprek om inzicht te krijgen in het doel van de bedrijfsfilm en het ware karakter achter het merk.
 • We ontwikkelen een concept om tot de definitieve aanpak te komen.
 • We schrijven het script in de eigen sfeer passend bij de gekozen boodschap
 • Tijdens de opnames brengen we het script vakkundig in beeld
 • Tijdens de montage selecteren we de allerbeste shots, combineren dit met rechtenvrije passende muziek, en voegen indien nodig een voice-over toe. Natuurlijk gebruiken we kleurcorrectie
 • We leveren de video bij je af of desgewenst bij de partij die zorg draagt voor de verwerking in de media in de benodigde formaten

Video Montage zakelijk

Misschien is er al beeldmateriaal beschikbaar of neem je de videobeelden zelf op. De filmkwaliteit van smartphones, fotocamera’s en pocketcamera’s is tegenwoordig zo goed dat iedereen hoogwaardige video kan opnemen. Ook voor zakelijke producties! Commercials en videoclips worden tegenwoordig al vaker met fotocamera’s gefilmd. Wij zorgen dan graag voor de professioneel gemonteerde video, waarbij wij altijd uitgaan van de hoogste kwaliteit. Geen keuzes tussen bijvoorbeeld basis en premium kwaliteit. Wij vinden namelijk dat elke door ons gemonteerde video van topkwaliteit moet zijn. Voor elke video gebruiken we kleurcorrectie, passende beeldovergangen, audiobewerking en zetten we de horizon recht!

Vertel ons wat je wilt:

• Het doel en de uitstraling van je video
• De gewenste lengte van je video
• Welke sfeer en muziek(stijl) je op de achtergrond wilt
• Ook een korte video voor social media? (30 sec. – €50)

Hoe werkt dit?

Als je een bedrijfsvideomontage wilt laten maken, vul je ons contactformulier in of stuur je een e-mail naar info@framedvideostudio.nl. Na ontvangst van jou bericht nemen we zo spoedig mogelijk contact op

Hoe aan te leveren
Het enige wat je hoeft te doen is het aanleveren van foto’s en of video’s, de muziekkeuze, en eventuele teksten. Je kunt de muziekkeuze ook aan ons overlaten.

De muziek voor onder het filmpje
Wij beschikken over auteursrechtenvrije muziek.

Het beeldmateriaal
Je kunt het beeldmateriaal via WeTransfer toesturen. Hieronder leggen wij stap voor stap uit hoe je dit doet:

 1. Ga naar: https://wetransfer.com
 2. Klik op ‘Voeg bestanden toe – of selecteer een map’. Voeg vervolgens alle foto’s en/of video’s toe.
 3. Vul bij ‘Email naar’ info@framedvideostudio.nl in.
 4. Vul bij ‘Je emailadres’ het eigen e-mailadres in.
 5. Vul bij ‘Bericht’ naam, adres en woonplaats in.
 6. Klik als laatst op ‘Versturen’.

Wij ontvangen vervolgens automatisch een e-mail zodat wij jouw bestanden kunnen downloaden. Wij gaan aan de slag en wanneer de video klaar is ontvang je via WeTransfer een e-mail met een link. Via deze link downloadt je de video.
LET OP: gebruik van WeTransfer is gratis tot 2 GB. Indien je meer data wilt versturen kun je dat over enkele WeTransfers verdelen om zo de data toch gratis te verzenden.
Geprinte foto’s kunnen gescand worden. Hiervoor kun je naast een scanner bijvoorbeeld de gratis telefoon-app Fotoscanner van Photomyne gebruiken.
Wees kritisch in de keuze van de gewenste beelden.


Teksten & grafische bestanden als bedrijfslogo’s ed
Je kunt teksten en grafische bestanden toevoegen. Grafische bestanden liefst als .PNG of .PSD bestand in verband met eventueel benodigde transparantie van deze bestanden.

Reviews

“Framed Video Studio heeft voor ons een hele mooie bedrijfsvideo gemaakt”. Anja Huiberts, Huiberts BV, Katwoude.