Dans registraties en backstage video

Framed Video Studio verzorgt professionele videoregistraties, backstage video’s en fotoshoots van dansvoorstellingen voor dansstudio’s.

Wij zorgen er samen voor dat iedereen van de voorstelling kan genieten. De dansers, het publiek, de dansdocenten en de eigenaar van de dansstudio. Framed Video Studio maakt een videoregistratie met meerdere camera’s om de geweldige inzet, de passie, beleving en magie van jullie dansvoorstellingen vanuit meerdere standpunten vast te leggen. Natuurlijk verzorgen wij de multicam videobewerking tot een productie om te koesteren en van te genieten, ook nog jaren later! De videoregistraties komen beschikbaar als Full HD bestand. Zo kan iedereen genieten zonder zich zorgen te maken over het vastleggen van jullie dansvoorstellingen.

Vanuit onze website kunnen de leden en fans de registraties via een bestelformulier bestellen en betalen via een betaalverzoek. Na montage ontvangt iedereen een unieke downloadlink naar het videobestand. Onze gage wordt in veel gevallen volledig gedekt door de opbrengst van de verkoop van de videoregistraties.

DVD

Wij bieden ook de mogelijkheid om de voorstellingen op Blu-ray DVD te bestellen.

Backstage-video

Onze videostudio maakt ook backstage-video’s waarin de beleving en sfeer achter de schermen te zien zijn. Wij weten als geen ander hoeveel werk er bij het voorbereiden en uitvoeren van een dansvoorstelling komt kijken en dat daar heel veel liefde en passie in zit. Een professionele backstage-video is een ijzersterk communicatiemiddel en kan zelfs meer bereik hebben dan een videoregistratie! Je kunt een backstage-video ook inzetten als promotiemiddel voor een nieuwe voorstelling. De kosten van een backstage-video zijn relatief laag.

Mocht je interesse hebben in een prachtige videoregistratie of backstage-video waarbij wij alles voor je uit handen nemen, maken we graag een telefonische afspraak om alles door te spreken en eventueel vragen te beantwoorden.