Herinneringsvideo

Herinneringsvideo’s van Framed Video Studio

Herinneringsvideo’s maken is ons vak. Wanneer het mogelijk is een herinneringsvideo nog in samenspraak met u of met uw dierbare te maken kan dit van grote toegevoegde waarde zijn. Tijdens de laatste weken gebeuren soms mooie momenten om nog samen te beleven. Er wordt veel met elkaar gesproken en er worden herinneringen opgehaald. Deze momenten zijn heel speciaal voor alle betrokkenen en wil niemand missen. Wanneer een herinneringsvideo nog samen gezien kan worden zult u de blik in de ogen nooit vergeten. Het is heel bijzonder om dit te mogen en kunnen maken. Voor familie, vrienden en bekenden, die eventueel niet allemaal aanwezig kunnen zijn, is een herinneringsvideo ook een blijvende herinnering om te koesteren.

Arjan Buis owner van Framed video studio

Arjan Buis

Framed Video Studio
Herinneringsvideo, de mooiste en meest waardevolle herinneringen in beeld

Het ontbreekt vaak aan tijd, skills of mogelijkheden om zelf een mooie en bijzondere herinneringsvideo te maken. Een PowerPoint-presentatie is dan vaak het maximaal haalbare, en een bijzonder eerbetoon blijft dan helaas achterwege. Wij nemen deze taak graag voor u uit handen. Wij maken een professionele herinneringsvideo die voor iedereen een waardevol aandenken blijft.

De door u aangeleverde foto’s en/of videobeelden worden met zorg verwerkt in een herinneringsvideo. U kunt eventueel een keuze maken uit onze voorbeeldvideo’s waarna wij het door u gekozen voorbeeld aanpassen met de door u aangeleverde beelden maar u kunt ook uw eigen idee aanleveren. Hierbij kan zelfgekozen muziek worden toegevoegd maar u kunt de muziekkeuze ook aan ons overlaten.

Een herinneringsvideo kan een beeld dat wellicht ook met woorden geschetst wordt verrijken of illustreren. Beelden spreken soms meer tot de verbeelding dan woorden. Een herinneringsvideo is een blijvende registratie van herinneringen die u altijd terug kunt kijken.

In een herinneringsvideo wordt bijvoorbeeld de levensloop van iemand in beeld gebracht en het bestaat uit aangeleverd foto- en/of videomateriaal dat wordt gemonteerd met bijpassende muziek, eventueel met teksten.

Prijzen herinneringsvideo
Wat kost een herinneringsvideo?

Wij bieden vaste prijzen voor de meest voorkomende herinneringsvideo’s waardoor het duidelijk wordt wat de kosten voor een herinneringsvideo zullen zijn. Neem contact met ons op wanneer u iets anders wenst dan de op deze pagina geboden mogelijkheden. Elke herinneringsfilm is maatwerk en wordt naar uw wensen gemaakt.

Foto-slideshow-video van maximaal 4 minuten en 40 aangeleverde foto’s € 225
Foto-slideshow-video van maximaal 5 minuten en 50 aangeleverde foto’s € 250
Per extra minuut of of meer foto’s (maximaal 10 per minuut) + € 25
Videomontage van eigen geselecteerd videomateriaal van maximaal 4 minuten € 250
Videomontage van eigen geselecteerd videomateriaal per extra minuut + € 25
Videomontage bestaande uit foto EN eigen videomateriaal van maximaal 4 minuten € 275
Videomontage bestaande uit foto EN eigen videomateriaal per extra minuut+ € 25
Spoed videomontage binnen 48 uur + € 50
Spoed videomontage binnen 24 uur + € 100
Filmen op locatie (alleen sfeerbeelden)* € 450
Filmen op locatie en montage (kort interview of videoboodschap) maximaal 5 minuten* € 500
* exclusief reiskosten a € 0,21 per Km en parkeerkosten

Heeft u andere wensen, wilt u bijvoorbeeld een langere herinneringsvideo, dan is dat in overleg mogelijk. Geef aan wat uw wensen zijn en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Dekt de verzekering de kosten van een herinneringsvideo?

Het kan zijn dat de dekking van uw verzekeringspolis de kosten voor een herinneringsvideo dekt. Informeer hiervoor bij uw verzekeraar. U ontvangt van ons altijd een factuur die u bij uw verzekeraar kunt indienen.

Herinneringsvideo, Hoe werkt het?

Als u een herinneringsvideo wilt laten maken, neemt u het liefst contact met ons op via ons telefoonnummer +31 (0)6 1433 5378 . Vaak zijn we aan tijd gebonden waardoor er snel gehandeld moet worden. U kunt ons contactformulier invullen, of een e-mail schrijven aan info@framedvideostudio.nl. Na ontvangst van uw bericht nemen wij contact met u op.

Hoe u beeldmateriaal aan kunt leveren

Het enige wat u hoeft te doen is uw foto’s en/of video’s, gewenste muziek, en eventuele teksten – waardoor een video nog persoonlijker wordt – aanleveren. U kunt de muziekkeuze ook aan ons overlaten. Wij beschikken over auteursrechtenvrije muziek. U kunt een keuze maken uit onze voorbeeldvideo’s en deze door ons laten aanpassen of uw ‘eigen’ idee aangeven.

De foto’s en/of video’s voor de Herinneringsvideo 

Een herinneringsvideo bevat 8 tot 10 foto’s per minuut. Bij een lengte van 4 minuten betreft dit dus ongeveer 32 tot 40 foto’s.

U heeft de mogelijkheid om uw beeldmateriaal in een bepaalde volgorde te laten zien (bijvoorbeeld chronologisch). Kiest u hiervoor? Nummer de foto’s en/of video’s dan op de gewenste volgorde. Wanneer u dit niet aangeeft bepalen wij de volgorde. Heeft u andere wensen? Dat is in overleg uiteraard ook mogelijk.

Geprinte foto’s kunnen gescand worden. Hiervoor kunt u naast een scanner bijvoorbeeld de gratis telefoon-app Fotoscanner van Photomyne gebruiken.

Uitwisselen van uw bestanden

U kunt uw beeldmateriaal en bestanden online met ons delen.
Met bijvoorbeeld WeTransfer stuurt u uw foto’s en/of video’s naar ons toe. Hieronder leggen wij stap voor stap uit hoe dit werkt:

Wees kritisch in de keuze van de gewenste beelden.

1. Ga naar: https://wetransfer.com

2. Klik op ‘Voeg bestanden toe – of selecteer een map’. Voeg vervolgens al uw foto’s en/ of video’s toe.

3. Vul bij ‘Email naar’ info@framedvideostudio.nl in.

4. Vul bij ‘Je e-mailadres’ uw eigen e-mailadres in.

5. Vul bij ‘Bericht’ uw naam, adres en woonplaats in.

6. Klik als laatst op ‘Versturen’.

LET OP: het gebruik van WeTransfer is gratis tot 2 GB. Indien u meer data wilt versturen kunt u dat over enkele WeTransfers verdelen om zo de data toch gratis te verzenden.

Wij ontvangen vervolgens automatisch een e-mail van WeTransfer waarna wij uw bestanden kunnen downloaden. Wij gaan aan de slag met de herinneringsvideo. Wanneer de video gereed is ontvangt u via WeTransfer een e-mail met een link. Via deze link downloadt u de herinneringsvideo.

Reviews

“Na het overlijden van mijn dochter Ilse heeft Arjan Buis van Framed Video Studio en zeer fraaie en mooie video van haar foto’s gemaakt. Ook de muziek keuze paste goed bij de video. Zeer kundig en professioneel gemaakt. Aanrader voor iedereen die ook zoiets wil laten maken”. Ruud van de Weerd

“Een prachtige herinneringsfilm geworden, dank hiervoor”! Marleen Wouters, Loon en aannemersbedrijf Wouters BV