Over Framed Video Studio

Framed Video Studio is een videobedrijf in Noord-Holland, gevestigd tussen Hoorn, Alkmaar en Heerhugowaard in Avenhorn. Onze studio produceert foto- en videoproducties voor iedereen die een goed verhaal wil laten omzetten in pakkende beelden en wij zijn ook bekend door onze herinneringsvideo’s. In onze visie is beeldvorming – foto en video – hét medium om je verhaal te vertellen. Wij benaderen elke beeldproductie vanuit de ziel van jouw wens, herinnering, bedrijf, evenement, voorstelling, promotie of jullie mooiste dag. Video heeft de kracht om emotie en informatie gelijktijdig te laten zien, en video vergroot je online zichtbaarheid aanzienlijk.

Wie is Framed Video Studio?

Ook voor de bewerking van eigen Home-video’s ben je bij ons op het juiste adres. Wij werken voor bedrijven, dans(scholen), bruidsparen, verenigingen, maar ook voor diegene die bijvoorbeeld de mooie vakantie- of andere privé video’s wil laten bewerken tot één mooie videofilm. Oude videobestanden in VHS, Hi8 (Digital8) en miniDV kunnen wij voor je digitaliseren naar bestand of op DVD branden. Jij levert de beelden aan en Framedvideostudio doet de rest!

Wat is jouw verhaal en aan wie wil je dat laten zien?

Bij Framed Video Studio denken wij graag mee over de vorm van video die past bij jouw verhaal, en over hoe je jouw video in kunt zetten om er het juiste publiek mee te bereiken. Waar het ene verhaal kort of flitsend kan of moet zijn, is het andere duidelijker in een documentaire, of reportagevorm. Het is maar net wie je wilt bereiken, wat je wilt bereiken en welk budget je ervoor hebt.

Waarom is video belangrijk op jouw bedrijfswebsite?

Bezoekers blijven langer op een website wanneer daar ook videocontent te vinden is waardoor de kans op verkoop groter wordt!

Framed Video Studio & fotografie

Naast video kun je bij Framed Video Studio ook terecht voor sfeervolle portret- en bruidsfotografie. Fotografie vormt de basis van onze studio. Al sinds 1998 verzorgt Framed Video Studio fotografie en heeft hierin een eigen sfeervolle stijl ontwikkeld.

Neem contact op met Framed Video Studio om te “ontdekken” wat we voor jou kunnen betekenen!