over onze videostudio

Framedvideostudio is een videoproductie-bedrijf in Avenhorn. Wij produceren video voor iedereen die een goed verhaal wil laten omzetten in pakkende beelden en zijn ook bekend door onze herinneringsvideo’s. In onze visie is video hét medium om je verhaal te vertellen. Wij benaderen elke video vanuit de ziel van jouw situatie, herinnering, bedrijf, school of vereniging, en de mooie verhalen van jouw Home-video content vanuit jouw eigen beleving. Video vergroot je online zichtbaarheid aanzienlijk, en…video heeft ook de kracht om emotie en informatie gelijktijdig te laten zien.

Wie is Framedvideostudio?

Ook voor de bewerking van eigen Home-video’s ben je bij ons op het juiste adres. Wij werken voor bedrijven, scholen, verenigingen, maar ook voor diegene die bijvoorbeeld de mooie vakantie- of andere privé video’s wil laten bewerken tot één mooie videofilm. Oude videobestanden in VHS, Hi8 (Digital8) en miniDV kunnen wij voor je digitaliseren naar bestand of op DVD branden. Jij levert de beelden aan…Framedvideostudio doet de rest!

Wat is jouw verhaal en aan wie wil je dat laten zien?

Bij Framedvideostudio denken wij graag mee over de vorm van video die past bij jouw verhaal, en over hoe je jouw video in kunt zetten om er het juiste publiek mee te bereiken. Waar het ene verhaal kort of flitsend kan of moet zijn, is het andere duidelijker in een documentaire, productvideo of reportage. Het is maar net wie je wilt bereiken, wat je wilt bereiken en welk budget je ervoor hebt.

Waarom is video belangrijk op jouw website?

Bezoekers blijven langer op een website wanneer daar ook videocontent te vinden is waardoor de kans op verkoop groter wordt!

Framedvideostudio & fotografie

Naast video kun je bij Framedvideostudio ook terecht voor sfeervolle portret- en bruidsfotografie. Fotografie vormt de basis van onze studio. Al sinds 1998 verzorgt Framedvideostudio fotografie en heeft hierin een eigen sfeervolle stijl ontwikkeld.

Neem contact op met Framedvideostudio om te “ontdekken” wat we voor jou kunnen betekenen!