Promotievideo

Wil je aandacht genereren voor iets nieuws? Of ergens extra aandacht voor realiseren? Dan is het slim om een promotievideo te laten maken!

Met een promotievideo breng je een product, evenement, dienst of service onder de aandacht bij je doelgroep. Zo creëer je zichtbaarheid en dat zorgt voor meer aankopen of bezoekers.

Wat maakt een video een goede promotievideo? Je wilt het gevoel van je evenement, merk of het product verkopen. De kijker moet begrijpen waar het over gaat en wat hij of zij eraan heeft, of mee wil. Hierbij is het overbrengen van de emotie en het idee erachter erg belangrijk. Een promotievideo moet een magneet zijn en jouw product, dienst of evenement in de schijnwerpers zetten. Een promotievideo moet de kijkers ervan overtuigen dat zij het onderwerp van jouw video willen gebruiken, afnemen of bezoeken. Door middel van aantrekkelijke beelden, met de juiste emotie en sfeer, wordt de boodschap effectief door de video overgebracht.

We hebben het over videomarketing en denken goed na over dé centrale boodschap en op welk platform deze zichtbaar zal zijn.

Promotievideo’s kunnen worden ingezet op de social media, maar worden ook veel gebruikt als pre-roll video op bijvoorbeeld YouTube.

De video wordt volledig op maat gemaakt volgens jouw wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.