Video Bewerking & Digitaliseren

Je kent het volgende waarschijnlijk wel: je hebt tijdens de vakantie, bruiloft of reünie enthousiast gefilmd en gefotografeerd omdat het zo mooi of gezellig was. Nu ben je thuis en denkt:  “Leuk, al dat beeldmateriaal, maar ik ga toch echt geen uren zitten kijken! Een film van een kwartier of een half uur zou leuk zijn, maar ja…hoe maak ik een mooie video van al die bestanden of tapes, waar ik ook af en toe nog eens met plezier naar ga kijken, of naar laat kijken? En wat zou het leuk zijn wanneer ook mijn foto’s daar in verwerkt zijn!”

Framed Video Studio neemt deze klus graag uit handen! Je geeft aan welke beelden er absoluut in de video moeten zitten en wij zorgen voor een mooi eindresultaat. Wel is het eindresultaat ook afhankelijk van het beeldmateriaal wat je aanlevert. Slecht beeldmateriaal kan helaas niet worden omgetoverd tot een sprankelende kwaliteit. Framed Video Studio kan echter wel een prettige video maken van jouw materiaal.  Je hebt er geen werk aan, maar kunt wel nagenieten van al dat moois!

Voor onze video-editing maken wij gebruik van Apple Final Cut Pro® en Adobe After Effects®.  Het beeldmateriaal wordt digitaal bewerkt en gemonteerd tot een uniek beeldverhaal. Foto’s kunnen worden bewerkt in Adobe Photoshop® en toegevoegd aan de video. De eventuele muziek, voice-over, animaties en speciale effecten maken het geheel uiteindelijk af.

Vertel ons wat je wilt:

• Het doel en de uitstraling van je video
• De gewenste lengte van je video
• Welke sfeer en muziek(stijl) je op de achtergrond wilt
• Ook een korte video voor social media? (30 sec. – €50)

Hoe werkt dit?

Als je een videomontage wilt laten maken, vul je ons contactformulier in of stuur je een e-mail naar info@framedvideostudio.nl. Na ontvangst van jou e-mail nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Hoe aan te leveren
Het enige wat je hoeft te doen is het aanleveren van foto’s en of video’s, de muziekkeuze, en eventuele teksten. Je kunt de muziekkeuze ook aan ons overlaten.

De muziek voor onder het filmpje
Wij beschikken over auteursrechtenvrije muziek. Wanneer je de video alleen privé bekijkt en niet deelt kun je er voor kiezen je eigen favoriete muziek te gebruiken in de video.

Het beeldmateriaal
Je kunt het beeldmateriaal via WeTransfer toesturen. Hieronder leggen wij stap voor stap uit hoe je dit doet:

 1. Ga naar: https://wetransfer.com.
 2. Klik op ‘Voeg bestanden toe – of selecteer een map’. Voeg vervolgens alle foto’s en/of video’s toe.
 3. Vul bij ‘Email naar’ info@framedvideostudio.nl in.
 4. Vul bij ‘Je emailadres’ het eigen e-mailadres in.
 5. Vul bij ‘Bericht’ naam, adres en woonplaats in.
 6. Klik als laatst op ‘Versturen’.

Wij ontvangen vervolgens automatisch een e-mail zodat wij jouw bestanden kunnen downloaden. Wij gaan aan de slag en wanneer de video klaar is ontvang je via WeTransfer een e-mail met een link. Via deze link downloadt je de video.
LET OP: gebruik van WeTransfer is gratis tot 2 GB. Indien je meer data wilt versturen kun je dat over enkele WeTransfers verdelen om zo de data toch gratis te verzenden.
Geprinte foto’s kunnen gescand worden. Hiervoor kun je naast een scanner bijvoorbeeld de gratis telefoon-app Fotoscanner van Photomyne gebruiken.
Wees kritisch in de keuze van de gewenste beelden.

Teksten & grafische bestanden
Je kunt teksten en grafische bestanden toevoegen. Grafische bestanden liefst als .PNG of .PSD bestand in verband met eventueel benodigde transparantie van deze bestanden.

Vraag naar de mogelijkheden!

Digitalseren

Oude videobestanden in VHS, Hi8 (Digital8) en miniDV kunnen wij voor je digitaliseren naar bestand of op DVD branden.

 • Kwaliteit van beeld op videobanden gaat hard achteruit, beelden vervagen op den duur, laat jouw mooie herinneringen veilig overzetten en zorg er voor dat ze niet verloren gaan!
 • Kies uit onderstaande opties:
  • 1 videoband omzetten naar dvd of bestand (.avi, .mov, .mp4, .m4v, .mkv)  €9,95 (excl BTW)
  • 5 videobanden omzetten naar dvd of bestand (.avi, .mov, .mp4, .m4v, .mkv) €39,00 (excl BTW)
 • Geldig voor: VHS, MiniDV, Hi-8,  (max. 120 minuten per DVD)
 • videobestanden kunnen gratis via WeTransfer verzonden worden tot 2GB grootte, of op een zelf aangeleverde USB-stick worden geplaatst
 • Vul ons contactformulier in, maak een afspraak via info@framedvideostudio.nl of telefonisch: +31 (0)6 1433 5378 .
 • Videobanden kunt u via de post opsturen of aanleveren bij Framed Video Studio
 • Retourkosten: voor het terugsturen wordt €9,95 verzendkosten in rekening gebracht (geheel verzekerd). Ophalen bij de studio is uiteraard kosteloos