Videoreportage

Een videoreportage biedt informatie over een feitelijke gebeurtenis.  Je kunt voor verschillende doeleinden een reportage door ons laten maken waarbij deze informatie relevant, helder en duidelijk in beeld wordt gebracht.

Een videoreportage laat precies zien waar het om gaat. Hierbij maken wij gebruik van sterke beelden, geluiden, en eventueel een voice-over. Commercieel gezien kun je een videoreportage ook als bedrijfsvideo inzetten. Reportages worden ingezet om bepaalde feiten, situaties of gebeurtenissen toe te lichten of om een beeldverslag te maken van een speciale gebeurtenis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een trouwreportage en een beeldverslag over een aansprekende activiteit of gebeurtenis.

Uitvaartvideo

Je kunt door ons ook een uitvaartvideo laten maken. Dit kan kan van grote waarde zijn voor de nabestaanden. Je kunt bepalen wat je in de video terug wilt zien, bijvoorbeeld: de plechtigheden, de condoleance en of grafgang.

Het is ook mogelijk om een crematie te filmen. Ook dan kun je aangeven wat je op de video wil laten terugkomen. Van de ceremonie tot het uit strooien van de as.

Wij maken ook ‘Herinneringsvideo’s”. Een Herinneringsvideo kan worden vertoond tijdens de uitvaart maar kan ook op een later tijdstip als een mooie en waardevolle reportage over het leven van de overledene worden gemaakt.

Herinneringsvideo’s kunnen uiteraard ook gemaakt worden voor andere belangrijke gebeurtenissen, zoals bijvoorbeeld een jubileum, verjaardagen, herdenkingen, enz.

Ben je nieuwsgierig of een reportage kan uitbeelden wat je met jouw verhaal wilt zeggen? Neem dan contact op om te “ontdekken” wat wij voor je kunnen betekenen. Wij gaan graag met jouw wensen en idee├źn aan de slag. Een boeiende reportage heeft een hoge meerwaarde!